Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu
Akiş GYO - Ecording ortaklığı ile düzenlenen, #Akbatı9.Yıl Projesi kapsamında kişisel verileriniz Akiş
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (“Akiş”) ve Ecording Çevre Teknolojileri Yaz. Müh. Tic. Ltd.Şti
tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, Şirketimiz ECORDİNG
ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ YAZ. MÜH. TİC. LTD. ŞTİ (“Ecording”) tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla
işlenmektedir.
Kişisel verilerin İşlenme Amacı, Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebepleri
Kişisel Verileriniz doldurduğunuz form aracılığı ile otomatik yöntemlerle Kanunun 5.maddesinde yer
alan;
Açık Rızanıza bağlı olarak;

  • Ecording ve Akiş tarafından gerçekleştirilen hizmetlerden sizlerin haberdar olması reklam,

kampanya ve promosyonlar hakkında bilgi sahibi olmanız amacı ile,
İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydı ile veri sorumlusunun meşru menfaati
gereği;

  •  Tercihlerinizi belirleyebilmek ve buna göre sistemizde kayıt oluşturabilmek amacı ile,

  • Yasal yükümlülüklerimiz gereği kayıt bilgilerinin tutulabilmesi amacı ile, 

işlenecektir.

Kişisel Verilerinizin Aktarılması
Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla;

  • Kişisel verileriniz rıza vermeniz halinde tarafınıza gönderilecek olan reklam, kampanya vepromosyon süreçleri ile ilgili olarak iş ortaklarımız ile,

  • Verdiğiniz rıza kapsamında Akiş’in grup şirketleri ile,

  • Talep edilmesi halinde yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile,

  •  Gerekmesi halinde, Vergi ve benzeri danışmanlara, yasal takip süreçleri ile ilgili zorunlu kişilere,kurum ve kuruluşlara ve denetimciler de dâhil olmak üzere danışmanlık aldığımız üçüncü kişilere

aktarılabilecektir.


Haklarınız

Proje kapsamında verilerinizin işlendiği her iki veri sorumlusu yönünden Kanun’un 11.maddesinde yer
alan haklarınızı kullanmanız mümkündür. Haklarınızın kullanılmasına yönelik olarak daha fazla bilgi için
https://akisgyo.com/gizlilik-politikası ve https://www.ecording.org/kvkksozlesmesi adresinden bilgi alabilirsiniz.

  • Facebook - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember
  • Instagram - Beyaz Çember
  • YouTube - Beyaz Çember
  • LinkedIn - Beyaz Çember

#dünyanınsanaihtiyacıvar

#berabermümkün

ecording to nature 2017 | All Rights Reserved